Vandaag gaat de nieuwe dienstregeling van AllGo in. In de dienstregeling van de busvervoerder zijn er een aantal kleine wijzigingen te vinden. Vooral Almeerders die naar Amsterdam willen krijgen met die wijzigingen te maken.

Veranderingen

Eerder meldde 1Almere al dat de dienstregeling zou gaan wijzigen. De M6 rijdt in de spits voortaan iedere 7,5 minuut. Daarbij worden de aansluitingen van de bussen op station Almere Parkwijk verbeterd.

Verder gaan de meeste R-netlijnen vaker rijden in de spitsuren. Daarentegen vervalt R-net lijn 324 van Parkwijk naar Amsterdam Bijlmer ArenA. Lijn 322 en 323 gaan daarom vaker rijden. Daardoor ontstaan er meer reismogelijkheden. Ook de lijnen 327 en 328 gaan in de spitstijd vaker rijden.

Tussen de Vaarten

De aansluiting tussen Almere Centrum en Tussen de Vaarten wordt verbeterd. De aansluiting van lijn M5 en M7 wordt eveneens verbeterd. Naar verwachting wordt de reistijd korter.

 

Comments are closed.