Er hebben zich vier nieuwe geïnteresseerden gemeld voor het Kasteel in Almere Haven. Het kasteel is nooit afgebouwd, maar volgens een woordvoerder van Gravin BV hebben de geïnteresseerden plannen om iets te doen met het pand. Het is onduidelijk wat de plannen precies zijn.

Toekomst

Gravin BV is momenteel eigenaar van het kasteel. Volgens een woordvoerder van Gravin BV heeft één van de partijen het plan om een hotel te realiseren. Ook is er een plan voor een ‘parkachtig project’. De eigenaar van het pand wil nog niet over de details praten, daardoor is het nog niet helemaal duidelijk wat de ideeën precies zijn: “Het is nog te vroeg om er iets zinnigs over te kunnen zeggen”.

Witchworld

Afgelopen oktober meldde 1Almere dat Ton Theunis stopte met zijn plan om het Kasteel te ontwikkelen tot het themapark Witchworld. Hij kon namelijk de financiering niet rondkrijgen.

Themapark WitchWorld stopt ermee

Comments are closed.