53

Praat mee: De toekomst van Almere

In Almere wonen inmiddels ruim 200.000 mensen. Deze Almeerders hebben allemaal ervaring met wonen en leven in de stad. Maar hoe ziet Almere er in de toekomst uit? En hoe gaan we om met uitdagingen zoals woningvraag, bereikbaarheid en klimaatverandering? Daarover wil de gemeente Almere graag in gesprek.

Stadsgesprekken

De gemeente organiseert een reeks stadsgesprekken, in de stad en online. Iedereen is welkom. De toekomst van Almere staat centraal. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft? En blijft er dan wel genoeg ruimte over voor de natuur? Wat moet er in Almere gebeuren om volledig over te stappen op schone energie? De gemeente is benieuwd naar zowel de verhalen van starters als senioren en kopers of huurders.

Bijeenkomsten

Komende maandag- en dinsdagavond zijn er bijeenkomsten en de komende weken is de gemeente te vinden op de markt in verschillende stadsdelen. Ook online kunnen inwoners hun mening geven.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de gemeente Almere en de communitypagina.
Op de website van de gemeente zijn de data van de bijeenkomsten te vinden.

Dit vind je misschien ook interessant