Politie Almere zoekt getuigen naar aanleiding van een straatroof in de Parijsstraat in Almere Buiten. Een 17-jarige jongen liep donderdagavond rond 20.00 uur op de Parijsstraat in Almere toen iemand hem een trap tegen zijn been gaf. Daarna werd hij beroofd van zijn mobiele telefoon terwijl de dader er direct vandoor ging.

Signalement

De verdachte is niet veel ouder dan het slachtoffer. De verdachte is rond de 17 of 18 jaar. Hij heeft een getinte huidskleur en is ongeveer 1.78 meter lang. Daarbij heeft hij een slank postuur en droeg hij donkere kleding. De verdachte reed op een donkerkleurige mountainbike zonder verlichting. De fiets was dan ook helemaal in één kleur, het merk is onbekend.

De politie doet op dit moment onderzoek naar de straatroof. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Getuigen

Ook zoekt de politie nog getuigen. Indien iemand meer weet, wordt deze gevraagd om contact op te nemen. Contact opnemen kan via telefoonnummer: 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via telefoonnummer: 0800 7000.

Comments are closed.