240

Nationale Vrijwilligersdag: Welke vacatures zijn er?

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. De afgelopen week was het bij welzijnsorganisatie De Schoor zelfs de Week van de Vrijwilliger 2018. “Omdat De Schoor enorm blij is met de inzet van al haar vrijwilligers voor Almere en de Almeerders, willen we hen graag in het zonnetje zetten in de week van 3 tot en met 7 december”, schrijft de organisatie op haar website.

Bedankt

Vacatures

Uiteraard kun je ook vrijwilliger worden bij één van de vele Almeerse vrijwilligersorganisaties. Hieronder een kort overzichtje uit de VMCA Vacaturebank. In de Vacaturebank vind je meer vrijwilligersvacatures.

Avondje uit

“Avondje uit met cliënten van deze locatie. Ze gaan graag naar de Time Out disco. Dit is een plek waar niet-gehandicapten en gehandicapten elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. De Time Out disco is in het danscafé ‘Men at Work’.”

Lees meer over deze vacature >

Playing for Success

“Als begeleider Playing for Success draag je bij aan de sociaal emotioneel- en cognitieve ontwikkeling van PfS leerlingen. Je ondersteunt de leerkracht tijdens de les en begeleidt groepjes leerlingen op een of meerdere van onze locaties”.

Lees hier meer >

Conciërge basisschool

Ook een leuke vacature. “De Polderhof is een basisschool met ca. 230 leerlingen. Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met ‘2 rechterhanden’.” In de vacature vind je het takenpakket.

Bekijk meer >

Kerstvrijwilliger bij AAP

“Word vrijwilliger in de Centrale Voerkeuken of Dierverzorging! AAP zoekt vrijwilligers voor de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie bieden wij de unieke mogelijkheid om voor een korte periode te helpen als vrijwilliger. Waar wij normaal een beschikbaarheid voor een langere periode vragen, is dit in de kerstvakantie maar 5 dagen”!

Bekijk meer >

Restauratie medewerker

De vrijwilligers van de vriendenkring stoomschip ´Vereeniging´ restaureren in hun vrije tijd oude historische materialen, zoals kleine historische schepen, stoommachines en afgeleide materialen en onderdelen die met stoom te maken hebben.

Lees de volledige vacature van de gemeente Almere >

Foto

Beeld: Wethouder Froukje de Jonge en de vrijwilligers van armoede-hotspots (februari 2018). Bron: Gemeente Almere.

Dit vind je misschien ook interessant