60

Politie rukt uit voor bijzondere melding

Gisteren moesten agenten voor een wel heel bijzondere melding op pad. Een inwoner van de Parkwijk had namelijk iemand gezien die in een boom sliep. “Niet direct de doorsnee melding en er heerste bij ons het idee dat de melder het wellicht verkeerd had gezien”, aldus de politie op Facebook.

‘In een hangmat, zo’n zeven meter van de grond’

“Ter plaatse aangekomen bleek inderdaad dat een voor ons onbekend gebleven persoon intrek had genomen in een hangmat met slaapzak op zo’n zeven meter van de grond”. Volgens de politie een erg gevaarlijke situatie: “De kans dat de persoon zou vallen was erg groot. Om deze reden is besloten om diegene uit te boom te halen met hulp van de brandweer”.

Niemand in de slaapzak

In de hangmat werd een rugzakje met persoonlijke spullen aangetroffen. Er zat dus geen persoon in de slaapzak. De rugzak is bij de gemeente Almere ingeleverd als gevonden voorwerp.

Foto

Foto: Politie Almere-Stad

Dit vind je misschien ook interessant