In Almere is er altijd wel iets te beleven. Er is groot nieuws, maar er zijn ook kleine actuele gebeurtenissen. De ‘kleine actualiteit’ wordt besproken in de rubriek ‘Ondertussen in Almere’. Onze redactie heeft een selectie gemaakt uit diverse berichten op Twitter.

Wethouders vieren Sinterklaas

Ook de wethouders en andere medewerkers op het stadhuis vieren het Sinterklaasfeest. Sinterklaas kwam langs en er waren gedichten. Dat blijkt uit een Tweet van wethouder Loes Ypma.

https://twitter.com/Loesypma/status/1069913813342973952

CrossUp Almere

Binnenkort vindt de nieuwe CrossUpwedstrijd plaats in Almere.

‘Verdacht’

De voorstelling ‘Verdacht’ over etnisch profileren door de politie trok een volle bak. Avanti schreef erover op Twitter. De voorstelling werd georganiseerd door Avanti in samenwerking met .

Zwaan

Op Twitter een bericht over een zwaan. AlmereNatuur schreef het volgende:

Sportevenementen

Er staan ook wat nieuwe sportevenementen voor de deur. Bijvoorbeeld de Après-ski Run die op 2 februari in Almere-Haven plaatsvindt. Start2Finish Twitterde erover.

Het duurt nog wel even, maar ook dit is een sportevenement. “Op 18 en 19 mei vindt het meest sportieve weekend van het jaar plaats: DUIN Triathlon & Duathlon. Met tientallen diverse disciplines, waaronder het NK Duathlon (Lang), een open OD en verschillende…”, schrijft ATC Almere op Twitter.

Comments are closed.