70

1Almere Actueel: Rivkah en Rebecca bij Stichting Muziektalent Almere

In deze aflevering van 1Almere Actueel een reportage over de zussen Rivkah en Rebecca Blom. Zij krijgen zangles van Els Verheul bij Stichting Muziektalent Almere. De twee zussen zingen klassiek. Een muziekgenre waar weinig Almeerse jongeren in geïnteresseerd zijn. Waarom vinden Rivkah en Rebecca klassieke muziek wel interessant? En treden zij ook op tijdens een uitvoering? Je ziet het in de reportage.

Daarnaast is er ook dit keer weer aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws in 1Almere 1Minuut. Dit keer over:

  • De opening van Ski-Mere
  • Voetbalnieuws in het weekend
  • Meer oplichters actief via WhatsApp
  • Filmwijkkrant bestaat 25 jaar
  • Cd-presentatie van cd over Almere: Morgen bij Kunstlinie Almere Flevoland.

Meer uitgebreide artikelen zijn te vinden op onze website in het nieuwsoverzicht.

Woensdag en vrijdag

Op woensdag zie je het vervolg van de reportage over Rivkah en Rebecca Blom bij Stichting Muziektalent Almere. Meer daarover ook nu al in de evenementenagenda en op muziektalentalmere.nl. Ook zie je woensdag een verslag van de Chanoeka viering op het Stadhuisplein. De viering vindt op dinsdag plaats.

Zowel op woensdag als op vrijdag kun je bij 1Almere Actueel ook kijken naar de headlines van het Almeerse nieuws in 1Almere 1Minuut.

Dit vind je misschien ook interessant