Zaterdagmorgen is skischool ‘Ski-Mere’ geopend op de Gooisekant in de Literatuurwijk. De feestelijke opening werd gehouden door Nicolien Sauerbreij, welke geen onbekende is in de ski- en snowboardwereld. Sauerbreij is wereldbeker- en olympisch kampioen snowboarden.

Activiteiten

De skischool heeft twee rollerpistes, daarop worden verschillende ski- en snowboardlessen gegeven. Ook kunnen ervaren skiërs een ski-workout doen.

Initiatief

Ski-Mere is een initiatief van Minke Jorritsma, dochter van oud-burgemeester Annemarie Jorritsma. Minke Jorritsma is zelf skileraar en ook woonachtig in Almere.  Haar doel is om de skisport toegankelijker maken voor zowel volwassenen als voor kinderen. “Ook wil ik graag dat iedereen skiën leuk vindt, en gecontroleerd van de berg af gaat.”, aldus Jorritsma.

 

Comments are closed.