Deze week in nieuwe afleveringen van 1Almere 1Minuut een reportage over de muzikale tweeling Rebecca en Rivkah. Zij volgen onder andere muziekles bij Stichting Muziektalent Almere en krijgen daar les van zangdocent Els Verheul. Deze maand treden Rebecca en Rivkah ook op tijdens een kerstconcert op 14 december.

Reportage

In de reportage gaat een verslaggever van 1Almere langs tijdens één van de muzieklessen. Het eerste deel van de reportage is op maandag te bekijken. Op woensdag zie je het vervolg.

Chanoeka viering in Almere

Deze week viert de Joodse gemeenschap Chanoeka. De Chanoeka viering in Almere vindt plaats op dinsdagavond 4 december 2018 om 18:30 uur voor het stadhuis. Wethouder Jerzy Soetekouw (PvdA) is daarbij aanwezig. Ook 1Almere neemt een kijkje. “We beginnen om 18:30 uur bij de hoofdingang van het stadhuis van Almere gevolgd door een gezellig Chanoekafeest in de sjoel van Almere (rond 19:30 uur)”, schrijft Rabbijn Stiefel op Facebook.

Een verslag van Chanoeka is woensdag te bekijken bij 1Almere 1Minuut.

Vrijdag

Op vrijdag is er weer extra aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. Ook in de afleveringen van maandag en woensdag zie je overigens de headlines.

Podcast

Morgen kun je luisteren naar een podcast. Klaas Vos spreekt met journalist, radiomaker, schrijver en columnist John Jansen van Galen. Ook de zondag erna kun je luisteren naar een nieuwe 1Almere-podcast. Op zondag 9 december 2018 hoor je Daan Molenaar in de rubriek ‘Uit Daan’s Platenkoffer’. De uitzending staat dan nog even in het teken van Sinterklaas. Het gaat over jongens- en meisjesnamen.

Comments are closed.