52

Bibliotheek zoekt Almeerse kunstenaars

“Voor een expositie tijdens de Boekenweek 2019 zijn wij op zoek naar Almeerse kunstenaars”, zo schrijft de Nieuwe Bibliotheek in Almere. “In maart 2019 vindt de landelijke Boekenweek plaats met als thema: ‘De moeder de vrouw’. Twee identiteiten, zijn zij onlosmakelijk met elkaar verbonden? Een relevante vraag waar je heel verschillend op kunt antwoorden; een onderwerp dat net zo veelzijdig is als dat er moeders en vrouwen zijn”.

Kunst

De nieuwe bibliotheek wil op dit thema aansluiten met een expositie in bibliotheek Stad.
“Hiervoor zijn wij op zoek naar kunstwerken binnen dit thema en/of naar moeders en dochters die beiden kunst maken”, aldus de bibliotheek.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de bibliotheek.

Dit vind je misschien ook interessant