52

Vrijdag uitreiking Kinderlintjes 2018

Morgen reikt burgemeester Franc Weerwind de Kinderlintjes en Almeerse Keien 2018 uit. De Almeerse Kei is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar die een lintje verdienen, omdat ze zich op een speciale manier hebben ingezet voor iemand anders of voor de stad Almere. De feestelijke uitreiking is tussen 15.30 en 17.00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis van Almere.

8 keien

“Dit jaar hebben we 8 Almeerse Keien uit te reiken. Als klap op de vuurpijl kan er door iedereen gestemd worden op de kandidaten voor de publieksprijs. De publieksprijs is een extra prijs naast het ontvangen van een Almeerse Kei en wordt ook op 30 november 2018 uitgereikt”, aldus de gemeente Almere.

Website

Op de website van de gemeente kun je alvast kennis maken met de kandidaten. Er kan ook gestemd worden op de kandidaten voor de publieksprijs.

Molenbuurt

Eerder werd al bekend dat de kinderen uit de Kinderraad in de Almeerse Molenbuurt zijn genomineerd voor de Almeerse Kei.

Dit vind je misschien ook interessant