De gemeente is bezig met het schrijven van een cultuurplan. Daarbij wordt de hulp ingeroepen van culturele instanties in de stad.

Wat vind jij?

Stem hieronder op de stelling of laat onderaan op deze pagina een reactie achter. We zijn benieuwd naar jouw mening.

[poll id=”40″]

Cultuurtafel

De gemeente Almere wil van start gaan met de Cultuurtafel. Culturele instanties in de stad kunnen daarvan deel uitmaken. Op die manier wil de gemeente in gesprek gaan over het cultuuraanbod in Almere Haven. De uitkomsten van de gesprekken worden meegenomen in het cultuurplan.

Het eerste gesprek tussen de culturele organisaties en de gemeente Almere heeft gisteren plaatsgevonden. De genodigden waren gematigd positief over het culturele aanbod. “Het aanbod is redelijk maar de aantrekkelijkheid van het centrum moet beter”, zegt Maarten van de Meulen tegen de regionale omroep. Maarten werkt voor een culturele broedplaats in Haven.

Comments are closed.