52

Ondertussen in Almere: Trevor David, Sinterklaas en asfalt

In Almere is er altijd wel iets te beleven. Er is groot nieuws, maar er zijn ook kleine actuele gebeurtenissen. De ‘kleine actualiteit’ wordt besproken in de rubriek ‘Ondertussen in Almere’. Onze redactie heeft een selectie gemaakt uit diverse berichten op Twitter.

Vandaag in de rubriek:

  • Nachtmerrie voor voetballer Trevor David
  • Sinterklaas gaat langs op Almeerse scholen
  • Nieuwe weg geasfalteerd in Almere Haven
  • Skitalent Kiara Derks

Trevor David

ADO Den Haag moet Trevor David vanwege een zware knieblessure zes tot negen maanden missen. Dat meldde het Algemeen Dagblad in juli van dit jaar. David is nu aan het revalideren. Dat doet hij in Almere. “Trevor David werkt al een tijdje in Almere hard aan zijn herstel”, zo schrijft ADO Den Haag op Twitter.

Sinterklaas

Op een aantal scholen heeft Sinterklaas met zijn pieten ook vannacht weer iets in de schoenen van de kinderen gedaan. Op de scholen wordt het Sinterklaasfeest dan ook volop gevierd. Ook bij OBS Spectrum. De konijnen krijgen wortels met strikjes (die stiekem ook bedoeld zijn voor het paard) en er hangen allerlei tekeningen aan de muur.

https://twitter.com/obsspectrum/status/1067713004102406144

Skitalent in Almere

Kiara Derks uit Almere is een groot skitalent. Zij doet haar verhaal binnenkort in een interview. Het verhaal is donderdag te bekijken bij Sporttop.nl. In een video vertelt Kiara alvast kort over het interview.

Asfalt in Almere Haven

In Almere Haven wordt er druk gewerkt aan een nieuwe fietsstraat. De straat komt te liggen bij de Havendreef richting Blanchardpad en het fietspad langs het Kromslootpark richting Muiderbrug en het Farflerpad. Piet Zijlstra plaatste wat foto’s op Twitter.

https://twitter.com/Piet_Zijlstra/status/1067705714167214080

Dit vind je misschien ook interessant