58

1Minuut: Sport, veilige straten en scholen

Vandaag in 1Almere 1Minuut aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. Ook blikken we vooruit op de inhoud van enkele rubrieken op 1almere.nl. Zo is er vandaag een nieuwe stelling over cultuur in de stad. Daarnaast is er een nieuwe aflevering van ‘Ondertussen in Almere‘.

In de headlines vandaag de volgende onderwerpen:

  • Burgemeester Weerwind ondertekent donderdag intentieverklaring ‘Safe Streets’

  • “Almere heeft voldoende sportieve voorzieningen op straat”

  • Twee aanhoudingen en 15 tips beschieting Maandagstraat

  • Scholen werken samen

Vrijdag en zondag

Op vrijdag is er aandacht voor nieuwe headlines uit het Almeerse nieuws. Op zondag is er weer een nieuwe 1Almere-podcast. Dan gaat Klaas Vos in gesprek met John Jansen van Galen. Van Galen is bekend van het radioprogramma ‘Met het oog op Morgen’.

Dit vind je misschien ook interessant