59

Wethouder Loes Ypma verwelkomt laatste huisjes BouwEXPO Tiny Housing

Donderdag verwelkomt wethouder Loes Ypma (PvdA) de laatste huisjes op de BouwEXPO Tiny Housing in Almere Poort. Dat doet zij tijdens de Grande Tiny Finale.

Tiny

“Met de komst van Tiny Towers, Wonen Royaal, Dometastic (in aanbouw) en Homeboxen vieren we dat (bijna) alle huisjes gereed zijn. Binnenkort zijn de huisjes bewoond en is Almere een bijzonder woonbuurtje rijker”, aldus een woordvoerder van de gemeente Almere. “Tijdens de Grande Tiny Finale kunt u binnen kijken bij Tiny Towers, Wonen Royaal en Homeboxen. Alle andere huisjes kunnen van buiten worden bewonderd”.

Grande Tiny Finale

De Grande Tiny Finale vindt plaats op Sterrenschool De Ruimte aan het Nimfenplein 1 in Almere Poort.

BouwEXPO Tiny Housing

De BouwEXPO Tiny Housing startte begin 2016 met de ideeënprijsvraag ‘Bevrijd Wonen, Jouw Ideale Tiny House in Almere!’. Deelnemers werd gevraagd om een visie op hun ideale Tiny House met een maximaal bruto vloeroppervlak van 50 m². De winnaars realiseerden hun Tiny House op het expoterrein in Almere Poort.

Dit vind je misschien ook interessant