248

Vacatures van 27 november 2018: Gastheer, gastgezin en creatievelingen gezocht

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures.

Meer vrijwilligersvacatures vind je overigens in de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Creatieve vrijwilliger gezocht

“Bij de inloop van het VPT team komen diverse cliënten langs voor de gezelligheid, een praatje, een spelletje of een maaltijd. Een aantal cliënten zijn ook graag creatief bezig. Daar zijn ze op zoek naar vrijwilligers die aan cliënten creatieve workshops willen geven”, laat Triade weten.

Meer over deze vacature bij Triade >

Gastvrouw of gastheer

“Om de inwoners van de wijk Muziekwijk in Almere én onze klanten te ontvangen en wegwijs te maken in ons pand zijn wij op zoek naar een gastvrouw of gastheer (meerdere personen mogelijk). Is dit iets voor jou, neem dan contact met ons op”, schrijft Zorggroep Almere in een vacature op internet.

Lees meer over de vacature >

Gastgezin gezocht

“Ieder jaar komen er jongeren vanuit de hele wereld met AFS naar Nederland. Momenteel is de 17-jarige Takoda uit Thailand op uitwisseling in Nederland. Hij gaat dit jaar naar school bij scholengemeenschap de Rietlanden in Lelystad. AFS Nederland is dringend op zoek naar een gastgezin waar hij tijdens zijn uitwisseling kan verblijven”, zegt Stichting AFS Nederland.

Meer weten? Kijk dan hier verder >

Medewerker Secretariaat

Het Rode Kruis district Almere zoekt een Medewerker secretariaat. Informatie over de vacature kun je lezen in de VMCA Vacaturebank.

Betaalde banen

Dit vind je misschien ook interessant