De gemeente Almere wil van start gaan met de Cultuurtafel. Culturele instanties in de stad kunnen daarvan deel uitmaken. Op die manier wil de gemeente in gesprek gaan over het cultuuraanbod in Almere Haven. De uitkomsten van de gesprekken worden meegenomen in het cultuurplan.

Gesprek

Het eerste gesprek tussen de culturele organisaties en de gemeente Almere heeft gisteren plaatsgevonden. De genodigden waren gematigd positief over het culturele aanbod. “Het aanbod is redelijk maar de aantrekkelijkheid van het centrum moet beter”, zegt Maarten van de Meulen tegen de regionale omroep. Maarten werkt voor een culturele broedplaats in Haven.

Meer gesprekken

De gemeente is van plan om deze week met meer culturele organisaties in gesprek te gaan. Later mogen ook inwoners van Almere hun mening geven over de cultuur in hun stad.

Comments are closed.