Dit weekend is de A6 in de richting van Lelystad afgesloten tussen de aansluitingen 5 (Almere Stad) en 6 (Almere Buiten). Dat meldt Rijkswaterstaat. De afsluiting duurt van vrijdag 23 november 20.00 uur tot maandag 26 november 6.00 uur. Tussen oprit Almere Stad en de Hoge Vaart legt aannemer Parkway6 dat weekend een tijdelijke extra rijstrook aan om de doorstroming ook in de nieuwe situatie te bevorderen. “Deze tijdelijke rijstrook blijft in gebruik totdat de hele A6 bij Almere richting Lelystad verbreed is naar twee keer twee rijstroken”, zo meldt een woordvoerder.

Omrijden

“Verkeer vanuit Amsterdam richting Lelystad wordt omgeleid via de A1 en de A27. Lokaal verkeer vanuit Almere Haven richting Lelystad kan via afrit 5 (Almere Stad) naar de Waterlandseweg en de A27. Verkeer vanuit Almere Stad richting Lelystad wordt geadviseerd om via de Vrijheidsdreef, Tussenring en Buitenring oprit 8 (Almere Oostvaarders) te nemen richting Lelystad. De A6 vanuit Lelystad richting Amsterdam blijft gewoon open. Houd rekening met ongeveer 15 tot 20 minuten extra reistijd”, schrijft Rijkswaterstaat.

Comments are closed.