56

Tiener aangehouden voor straatroof Almere Haven

Op dinsdag 20 november werd een jongen beroofd op straat. Vlak erna werd een 16-jarige jongen aangehouden in De Hoven. Volgens de politie kwam er rond 19.30 uur een melding binnen over een straatroof. De politie kreeg signalementen van twee daders binnen.

Direct aangehouden

Agenten gingen erheen en kregen via de meldkamer het signalement van de twee daders door. Niet lang daarna werd een jongen gezien die aan één van de signalementen voldeed. Hij werd staande gehouden en gecontroleerd. Het bleek dat hij de gestolen spullen van het slachtoffer bij zich had. De 16-jarige jongen werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De tweede dader is niet meer gevonden.

Vuurwapen

De twee daders zouden spullen van een slachtoffer, onder bedreiging met een vuurwapen, hebben afgenomen. Verschillende agenten kwamen meteen ter plaatse.

Dit vind je misschien ook interessant