Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures.

Meer vrijwilligersvacatures vind je overigens in de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Hulp gezocht

Flevoburen is op zoek naar hulp voor oudere cliënten die na een revalidatie afspraak teruggebracht moeten worden naar hun kamer. “Om te zorgen dat onze therapeuten zich zoveel mogelijk kunnen richten op de therapieën, regelen vrijwilligers dat de cliënten op tijd op hun afspraak komen en brengen zij de cliënten ook weer terug naar hun kamer. Af en toe brengen de vrijwilligers ook naar afspraken in het ziekenhuis”, zo vertelt Flevoburen.

Lijkt het je leuk om te helpen? Lees meer in de vacature >

KidsRights

Lijkt het jou leuk om leerlingen van groep 7, 8 en de brugklas te leren wat hun rechten zijn en hoe hun leeftijdsgenoten wereldwijd in actie komen voor de verbetering hiervan?

KidsRights zoekt vrijwilligers die dichtbij huis en wanneer het hen uitkomt, gastlessen op scholen willen verzorgen. Een achtergrond in rechten is geen vereiste; affiniteit met kinderrechten en het plezier in voor de klas staan wel!

Lees meer >

Fietsvrijwilliger

“De Toonladder beschikt over een prachtige duo fiets met trapondersteuning. Daar zouden we heel graag bewoners mee naar buiten laten gaan om te genieten van de omgeving. We zoeken een vrijwilliger die op vaste tijdstippen per week erop uit wil gaan”, schrijft Zorggroep Almere. Lijkt dit je interessant? Lees dan hier meer >

Eigen tijd voor mantelzorgers

“Vind jij het leuk om bezoekers een warm welkom te geven, maak je graag een praatje, zorg jij met alle liefde voor koffie en thee en kun je goed inschatten wanneer er wat meer nodig is? Word dan gastvrouw of gastheer bij Eigen Tijd“.

Betaalde banen

Comments are closed.