Deze week in de videopodcasts van 1Almere extra aandacht voor drie stellingen. Wat vindt Almere van: de Floriade, het noodplan in noodsituaties en de journalistiek? Komende week gaan we uitgebreid in op die onderwerpen door middel van stellingen. Daarnaast is er ook in de komende week aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws.

Maandag en woensdag

Op maandag en woensdag kun je kijken naar nieuwe afleveringen van 1Almere 1Minuut. Er is dan aandacht voor de stellingen, een nieuwe stelling en het Almeerse nieuws. Je ziet de videopodcast altijd tussen 13.00 en 14.00 uur. Dan komt de podcast namelijk online.

Vrijdag

Op vrijdag is er een korte aflevering van 1Minuut waarin we extra focussen op de headlines van het nieuws uit jouw buurt.

Zondag

Op zondag kun je luisteren naar een audio-podcast. Dit keer gaat het over: ‘Historische feiten – Bizarre verhalen, waar of niet waar en een overlevering’. We maken een uitstapje naar de provincie van onze hoofdstad. Is het toevallig dat één van de mooiste steden met een veelheid van ook in dit programma gebrachte historie juist in die provincie ligt? En om welke stad gaat het dan? Daan laat je zondag tussen 13.00 en 14.00 uur meer horen via deze website.

Comments are closed.