Donderdagmiddag zijn twee jongens van 14 en 16 jaar beroofd van hun smartphone. De straatroof vond plaats in de Binnenkruierstraat in de Molenbuurt.

Achtervolging

“De jongens werden opgewacht door twee onbekende daders toen zij een schoolgebouw verlieten. Onder bedreiging met een steekwapen moesten zij een stukje verderop hun telefoons afstaan. Daarbij werd er een klap uitgedeeld. Vermoedelijk hadden de daders hun doelwitten achtervolgd vanaf bushalte Molenbuurt-Zuid. Ze ontkwamen via een steeg achter de woningen in de richting van het Wiekenpad”, aldus de politie.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt ook getuigen van het voorval.

Signalement

“Het gaat om twee jongens in de leeftijd van 16 tot 18 jaar oud. Ze zijn allebei donkergetint. Een dader droeg rastavlechtjes op zijn voorhoofd tot op zijn wenkrauwen. Verder droeg hij een donkere jas met capuchon en verder had hij donkere kleding. Ook had hij een rugzak bij zich. De tweede dader had kort gemillimeterd haar, droeg donkere kleding met capuchon en zwart/gele schoenen”.

Tips

Getuigen kunnen zich melden via onderstaande contactgegevens.

Politie: 0900-8844
Anoniem: 0800-7000
www.meldmisdaad.nl

Comments are closed.