53

Sinterklaas intocht 2018 in Almere Haven en Almere Centrum

Vandaag komt Sinterklaas aan met zijn pakjesboot in onder andere de haven van Almere Haven. In Almere Centrum vindt vanmiddag een Sintparade plaats (vanaf 15.40 uur bij het Forum) en eerder kan er volop geknutseld worden. De burgemeester is bij de intocht in Almere Haven. Die intocht (aan de Sluiskade) begon al om 11.00 uur.

Twitter en Facebook

Bekijk hieronder de Sintberichten op Twitter en Facebook.

De Sintparade start om 15.40 uur. Sinterklaas wordt dan op een speciale Sinterklaasexpress door Almere Centrum vervoerd. De parade loopt vanaf het Forum via Diagonaal en de Stationsstraat naar het Stationsplein waar hij om ongeveer 16.15 aan zal komen.

Het feest is in volle gang. Straks is er ook van alles te doen in Almere Centrum bij het Forum en de Esplanade.

Inmiddels is het feest van start gegaan in Almere Haven. De burgemeester heeft de Sint ontvangen en er wordt volop gedanst en gezongen.

Ook aan veiligheid is gedacht. In het Centrum in Handhaving Stadstoezicht Almere al voorbereid.

In het centrum van Almere vindt de Sintparade plaats. “De hele dag staat in het teken van zijn komst met spetterende optredens, knutselactiviteiten en natuurlijk de parade door Almere Centrum. De Sint wordt verwelkomd door wethouder Maaike Veeningen”, aldus Almere City Marketing.

Hoe zien de Pieten er uit dit jaar?

Ook de Sintparade komt er bijna aan.

https://twitter.com/Dion_Ringeling/status/1063430289517617152

Zo begon het.. inmiddels is het zover. De Sint komt aan in Almere Haven aan de Sluiskade. De festiviteiten duren in totaal twee uur. De Sint bezoekt Almere Haven tussen 11:00 en 13:00 uur.

Dit vind je misschien ook interessant