De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de handgranaten die gisteren geplaatst werden bij de Saint Tropez Lounge aan de Grote Markt. Dat meldt de politie online.

Explosieven

Rond 08.15 uur kreeg de politie een melding dat er iets verdachts was gevonden. Het voorwerp leek op een explosief. Niet veel later werd er ook een tweede verdacht voorwerp aangetroffen. Na een eerste onderzoek door een deskundige van de politie werd de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ingeschakeld voor het onschadelijk maken van de voorwerpen. De voorwerpen bleken namelijk handgranaten te zijn.

Tips

“Verder onderzoek moet uitwijzen wat de herkomst is van de handgranaten. Waarom zijn de handgranaten daar neergelegd? En wie weet er meer informatie te verstrekken? De politie komt graag in contact met mensen die er meer van af weten”, aldus een woordvoerder van de politie. Getuigen kunnen zich melden via onderstaande contactgegevens.

Politie: 0900-8844
Anoniem: 0800-7000
www.meldmisdaad.nl

Comments are closed.