Leerlingen van Aeres VMBO in Almere hebben de voorstelling ‘(R)echt vooruit’ van Robbert Jan Proos bekeken. De voorstelling gaat over de vijf fasen van liefdesverdriet. De fasen worden uitgelegd. Volgens Proos gaat het om een universeel verdriet; wie of wat je ook bent. De voorstelling werd ondersteund vanuit het thema ‘geaardheid en jezelf mogen zijn’.

‘Grappig en soms gewaagd’

“Zijn grappige kijk op de wereld met liefde en teleurstellingen zorgde voor hilariteit bij de leerlingen en docenten. Een gekke, grappige en soms wat gewaagde voorstelling. Het cabaret was een echte eyeopener voor de leerlingen”, vertelt een docent van Aeres.

‘Geaardheid en jezelf mogen zijn’

De voorstelling van Proos was een activiteit vanuit het vak Culturele en Kunstzinnige-vorming (CKV). “Cabaret sluit naadloos aan bij dit vak”, aldus de docent.

Comments are closed.