60

Almeerders opgepakt voor inbraak in Hoogkarspel

Twee mannen uit Almere zijn donderdagmorgen opgepakt voor een inbraak in het Noord-Hollandse Hoogkarspel. Iemand zag de twee op een verdachte manier lopen en schakelde de politie in. Dat meldt de regionale omroep. Door middel van een politiehond is in de wijk ook de auto van de Almeerders gevonden.

Fotolijstje

Toen agenten gingen kijken, zagen ze op dat moment niemand. De agenten vonden de mannen dan ook niet. Ze stelden zichzelf de vraag waar zij zouden inbreken, als ze zelf inbreker zouden zijn. Alle panden die op hun lijstje kwamen te staan, werden bekeken.

Bij een woning werd in de tuin een fotolijstje gevonden. Achter een van de ramen zagen de agenten een gezicht, dat de politie in de gaten hield.

Ontsnappingspoging

De twee Almeerders van 22 en 25 jaar probeerden volgens de politie nog te ontsnappen, maar omdat het huis van alle kanten in de gaten werd gehouden lukt dat niet.

 

Dit vind je misschien ook interessant