Een jongen van 16 die verdachte is bij een steekpartij in de Foodpassage in Almere is vrijgelaten. De Almeerder blijft verdachte in de zaak.

Poging tot doorslag

Op 24 augustus kregen verschillende mensen ruzie met elkaar in de Food Passage. Daarna volgde een steekpartij, waarbij de 16-jarige verdachte een leeftijdsgenoot neerstak. De 16-jarige verdachte van de steekpartij wordt verdacht van poging tot doodslag.

Voorwaarden

“Door de lage leeftijd van de verdachte is de voorlopige hechtenis opgeschort”, zegt het Openbaar Ministerie (OM). “Er zijn verscheidene strenge voorwaarden gekoppeld aan de vrijlating. De jongen is verplicht zich te laten behandelen. Daarbij moet hij een enkelband dragen en heeft hij een locatieverbod”.

Zitting

Op 27 november vindt de zitting plaats achter gesloten deuren.

 

Comments are closed.