54

Stem mee: “Het nieuwe stadspark mag best op de plek van de markt komen”

Deze week gaat het in nieuwe afleveringen van 1Almere Actueel over het plan om een nieuw stadspark aan te leggen in het centrum van Almere. Een fantastisch idee vindt de ene, de ander vraagt zich af wat er met de markt gebeurt. Het park komt op de plek waar nu de Stadhuispromenade is. Nu is dat nog een plein waar iedere woensdag en zaterdag markt wordt gehouden.

Ongerust

Standhouders van de markt in het centrum zijn ongerust over toekomstplannen van de gemeente Almere. Met de komst van het park moeten sommige marktverkopers verhuizen van plek. De gemeente weet nog niet waarheen.

Stem mee!

Wat vind jij? Stem op de stelling hieronder. Laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Dit vind je misschien ook interessant