56

Premier Rutte vandaag in Almere

Vandaag bezoekt premier Rutte een Almeerse organisatie. Hij gaat langs bij Digg’Out in Almere.

Digg’out

Digg’Out is een netwerk van jongeren, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid en getraind zodat zij weer naar school kunnen of werk kunnen vinden. De minister-president krijgt een toelichting op het werk van Digg’Out en gaat met een aantal jongeren in gesprek.

Drie bezoeken

In totaal bezoekt de premier drie plekken. Hij gaat ook naar Zaanstad en Hilversum.

Bij Clean2Antarctica wordt de minister-president in het zogenoemde ‘mission control center’ in Zaanstad ontvangen door initiatiefnemers Edwin en Liesbeth ter Velde. Na het bezoek aan Zaandstad vertrekt de premier naar Almere.

Vervolgens bezoekt de minister-president het rijksmonumentale studiocomplex Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum

Dit vind je misschien ook interessant