59

Almere City wint oefendoel van Willem II

Almere City FC heeft dinsdagmiddag een oefenduel tegen Willem II gewonnen met 3-1. Bij de rust stonden de Almeerse voetballers al met 1-0 voor. De wedstrijd werd gespeeld in Tilburg.

Besloten wedstrijd

Op verzoek van Willem II werd er geen openbare bekendheid gegeven. De club zou dan moeilijkheden kunnen krijgen met het aanvragen van de vergunningen, omdat er op een bijveld zonder vereiste omheining werd gespeeld.

3-1

Almere City kwam in  de 34e minuut op voorsprong door Torino Hunte. Achille Vaarnold verdubbelde de voorsprong in de 51e minuut. Andreias Calcan scoorde vanuit een vrije trap de 3e treffer voor de Almeerders in de 72e minuut. Willem II kon via Jordy Croux in de 81e minuut via een strafschop scoren.

Volgende wedstrijd

Almere City gaat aankomende zaterdag in de Keuken Kampioen Divisie op bezoek bij TOP Oss. Het wordt een spannende wedstrijd. TOP Oss staat in de ranglijst op de 6e plek, Almere City staat daarentegen maar één plek hoger.

Dit vind je misschien ook interessant