59

Waterlandseweg vannacht dicht

De Waterlandseweg is vanavond en vannacht dicht. Ter hoogte van de A6 zijn er dan werkzaamheden aan het viaduct van de snelweg. De onderdoorgang is afgesloten vanaf 20.00 uur, woensdagochtend om 06.00 gaat de weg uiterlijk weer open.

Omleiding

Vanuit Almere Buiten is dit geen probleem, afrit 5 is namelijk gewoon open. Mensen vanaf Amsterdam kunnen afrit 3 (Stedenwijk) pakken en via de Tussenring en de Hogering naar Almere Stad rijden. Ook kunnen deze weggebruikers doorrijden naar afrit 5.  Bestuurders die vanuit Almere Stad de A6 op willen, kunnen de oprit bij Stedenwijk nemen, of doorrijden naar Almere Buiten om daar de snelweg op te gaan.

Reizigers die vanuit Zeewolde komen kunnen omrijden via de A27 en de A6.

Werkzaamheden nog niet voorbij

De werkzaamheden van komende nacht zijn niet de laatste. In december is de Waterlandseweg drie avonden en nachten afgeslotenA6

Dit vind je misschien ook interessant