FC Almere heeft één van de vier behaalde punten in de zaterdag tweede klasse B moeten inleveren. De club heeft een straf gekregen van het het onreglementair laten meespelen van Barry Smitz. Smitz had op het moment van de wedstrijd een schorsing.

Normaal gesproken staat er voor onreglementair meespelen drie punten in mindering en een lange schorsing voor de desbetreffende speler. Uiteindelijk heeft de KNVB één punt ingetrokken, plus een geldboete. Dat ene duel schorsing heeft hij er al opzitten.

Hekkensluiter

Voor de stand in de competitie verandert er niets voor FC Almere. De Almeerders blijven namelijk staan op de laatste plek. Ondanks dat ze de hekkensluiter zijn, wanhoopt trainer Yahiaoui nog niet. “Wij denken dat we met deze selectie de punten gaan halen. Van de vijf nederlagen hadden we er vier niet hoeven verliezen. We zijn geen degradatiekandidaat.”

 

 

Comments are closed.