Een deel van de Waterlandseweg wordt komende nacht afgesloten. Er wordt namelijk gewerkt aan het viaduct bij de A6. Vanuit Almere Stad is de N305 daarom niet makkelijk bereikbaar. De onderdoorgang richting die weg is namelijk dicht van 20:00 uur en gaat uiterlijk woensdag om 06:00 uur weer open.

Omrijden

Ook weggebruikers vanuit de richting Amsterdam naar Almere Stad kunnen geen gebruikmaken van de onderdoorgang. Dat betekent dat afrit 5 alleen beschikbaar is voor verkeer richting Zeewolde. Automobilisten richting het centrum kunnen beter afslaan bij afrit 3 (Stedenwijk). Binnendoor kan via de ringweg gereden worden naar het centrum.

Bestuurders richting Amsterdam ondervinden geen hinder. Reizigers die richting Lelystad willen rijden, moeten wel omrijden. Dat kan door te keren bij afrit 3 (Stedenwijk) of binnendoor te rijden naar Almere Buiten en via oprit 6 de snelweg op te gaan.

Reizigers van Almere Stad naar Zeewolde kunnen omrijden via de A27 en A6.

December

De volgende afsluiting zal in december zijn. Dan is de weg nog eens drie avonden en nachten afgesloten.

Comments are closed.