Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures. Meer vrijwilligersvacatures vind je overigens in de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Chauffeur

“Voor de Dagbesteding voor ouderen in Almere Haven zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om onze deelnemers met het busje van Woonzorg Flevoland op te halen in Almere op de dinsdag en donderdag om 9 uur ‘s ochtends en wilt terugbrengen om 15.00 uur. Wij zijn een leuk en enthousiast team met betrokken ouderen die graag een vast gezicht willen, ben jij degene die we zoeken?”, schrijft Woonzorg Flevoland.

Lees meer over deze vrijwilligersvacature >

Ondersteuning ontmoetingsgroep

“Binnen Zephyr wordt er om de week een ontmoetingsgroep georganiseerd voor onze bewoners. Deze ontmoetingsgroep is onder leiding van onze geestelijk verzorger. U helpt bewoners op te halen en na afloop weer terug te brengen. Zorgt dat er een kop koffie/thee staat voor de deelnemers en u kunt actief mee doen met deze groep”, schrijft Zephyr in de vacature.

Lees verder >

Sorteerhulp

We sorteren kleding en goederen (die door mensen gedoneerd zijn) voor de allerarmste mensen in Oost-Europa. En daarom zijn we in ons magazijn in Almere op zoek naar een sorteerhulp. Ben je voor een dag(deel) in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de hele vacature >

Laad- en loshulp tuinafval

“Als vrijwillige tuinman in Almere help ik mensen met een minimuminkomen, die zelf hun tuin niet op orde kunnen houden en niet beschikken over een eigen netwerk in geheel Almere. Aangezien veel tuinen best wel zwaar verwaarloosd zijn, komt daar veel tuinafval uit en dat voer ik dan af met een aanhanger. Dit is best wel zwaar werk, daarom zoek ik een laad- en loshulp”, schrijft Tuinman Almere 036.

Lees meer >

Betaalde banen

Op Twitter zijn vaak betaalde banen te vinden. Bekijk hieronder een kleine selectie.

Comments are closed.