66

1Minuut: Een nieuw stadspark! Waar gaat de markt naartoe?

Vandaag in 1Almere 1Minuut aandacht voor het plan om een nieuw stadspark aan te leggen in het centrum. Een fantastisch idee vindt de ene, de ander vraagt zich af wat er met de markt gebeurt. Het park komt op de plek waar nu de Stadhuispromenade is. Nu is dat nog een plein waar iedere woensdag en zaterdag markt wordt gehouden. Inwoners konden tot eind september ideeën insturen voor het nieuwe park. 1Almere ging kortgeleden de straat op om te vragen wat Almeerders vinden.

Natuurlijk zie je ook in deze aflevering de headlines van het Almeerse nieuws.

Woensdag

Op woensdag kun je kijken naar het vervolg van deze aflevering. Dan gaat het onder andere over het ontwerp van het stadspark en wat er vooral niet mag ontbreken volgens Almeerders. Ook zijn we benieuwd wat Almeerders eigenlijk vinden van het stadscentrum.
Op woensdag komt ook de nieuwe stelling online.

Dit vind je misschien ook interessant