Meer dan 1.000 eilanden in de Stille Oceaan. Zich uitstrekkend vanaf Nieuw Zeeland tot aan de Noorderkeerkring, Polynesië. Van die meer dan 1.000 eilanden kunnen er natuurlijk maar enkele aan bod komen. Daan Molenaar laat van de vele Hawaïaanse eilanden slechts een paar aan bod komen. Het meest voor de hand liggend daarbij zijn liedjes uit en over Hawaï, ook afkomstig uit Amerika en Europa. Hij besluit het programma met “Goodbeye Hawaii” door de Deense band die actief was omstreeks 1960-1964.

Deze uitzending wordt mogelijk gemaakt door onze collega’s van RB in Bloemendaal.

Over Daan

Daan Molenaar werd geboren in 1941. Na de MULO en een HBS-opleiding kwam hij via diverse baantjes uiteindelijk bij een scholenbureau als administrateur terecht. Hij is al een tijd gepensioneerd.

Lees hier meer >

 

Comments are closed.