Gemeente Almere en S&S Online Marketing schenken ieder 35 fancards voor Almere City FC aan het VoedselLoket Almere. De gift is een gebaar van de twee partijen in het kader van het maatschappelijke programma  van de voetbalclub ‘Almere voor Almere’.

Maatschappelijk verkeer

“Met de fancards kunnen cliënten van het VoedselLoket tegen gereduceerd tarief drie wedstrijden van Almere City bijwonen.  De gedachte is dat op deze manier meer mensen aan het maatschappelijk verkeer kunnen deelnemen”, zegt een woordvoerder van de gemeente Almere.

Foto

Wethouder Jaap Lodders (l) van Sport en Robin Sluijter (3e van links) van S&S Online Marketing overhandigden de fancards aan Monique de Boer (2 van links) van de stichting Voedselloket Almere onder toeziend oog van Patrick Posthuma (r) van Almere City FC.

Comments are closed.