610

Flevoziekenhuis houdt extra spreekuren voor patiënten MC IJsselmeerziekenhuizen

Het Flevoziekenhuis in Almere opent extra poliklinische spreekuren om patiënten van de MC IJsselmeerziekenhuizen goed op te kunnen vangen. Dat meldt het ziekenhuis online. Het Flevoziekenhuis heeft de afgelopen weken al extra patiënten uit Lelystad en omstreken opgevangen. Volgens het ziekenhuis is dat goed verlopen.

Welkom

“Voor alle patiënten uit Flevoland die met het Flevoziekenhuis contact zoeken, proberen wij een oplossing te vinden. Waar dat noodzakelijk is, breiden wij ons zorgaanbod uit. Ook onze patiënten in Almere kunnen dus blijven rekenen op de zorg die ze van ons gewend zijn. We willen patiënten uit Flevoland laten weten dat zij bij ons welkom zijn”, aldus Anita Arts, voorzitter van de raad van bestuur.

Toename

Volgens het ziekenhuis is er daadwerkelijk een toename zichtbaar van het aantal patiënten. Onder andere bij Gynaecologie/Verloskunde en de KNO wordt een toename opgemerkt.
Door de toename opent het Flevoziekenhuis in Almere extra poliklinische spreekuren overdag en voor een aantal specialismen ook ’s avonds. Dit geldt bijvoorbeeld voor de polikliniek van Maag-, Darm-, en Leverziekten (MDL). Verloskunde/Gynaecologie heeft de poliklinische spreekuren met twee uur per dag verlengd.

Spoedeisende hulp

De spoedeisende hulp (SEH) van het Flevoziekenhuis in Almere is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en vangt in overleg met omliggende ziekenhuizen in de regio patiënten op die spoedeisende hulp nodig hebben.

Personeel

Het ziekenhuis zet extra personeel in. Dat is helaas niet altijd mogelijk. “Het Flevoziekenhuis heeft de afgelopen weken veel sollicitaties ontvangen en is nu in gesprek met kandidaten om openstaande vacatures in te vullen”, aldus een woordvoerder. Het ziekenhuis hoopt zo extra personeel in te kunnen blijven zetten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant