560

Stichting MTB&More vindt voldoende vrijwilligers voor aanleg parcours

Stichting MTB&More heeft voldoende vrijwilligers gevonden voor de aanleg van een mountainbikeparcours. Dat laat de stichting weten. De bedoeling is dat het parcours over de voormalige vuilstortplaats Braambergen en de Kemphaan loopt.

Vijftig

Zo’n vijftig vrijwilligers hadden zich bij de informatie-avond op 23 oktober aangemeld. Met de vijftig vrijwilligers kan er begonnen worden met het verwijderen van struiken en het verharden van delen van de route. De vrijwilligers mogen ook de route testen. Morgen geeft wethouder Jaap Lodders het startsein.

Begin

De stichting is al begonnen met de aanleg van de nieuwe MTB-route Braambergen/Kemphaan.Op dit moment zijn de eerste voorbereidingen en planningswerkzaamheden afgerond en is de definitieve route vastgesteld in overleg met de betrokken partijen”, zo meldt de stichting in een persbericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant