530

‘Schudden aan die boom’ zaterdag in première

Een tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Een Joodse schrijver en slavenhandelaar. Een Duitse meubelmaker. Een Nederlandse huisvrouw. Een Hindoestaanse arbeidsimmigrant. Een Indiaanse medicijnman. Jörgen Raymann heeft voorouders uit 4 werelddelen. Gisteren vertelde hij erover in het televisieprogramma Pauw. De Almeerder was daar te gast, omdat binnenkort zijn voorstelling ‘Schudden aan die boom’ in première gaat.

Voorstelling

“Jörgen schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren?”.

Aanstaande zaterdagavond om 20.30 uur is de voorstelling voor het eerst te zien in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

Uitzending

De uitzending van Pauw waarin Raymann vertelt over zijn nieuwe voorstelling is te bekijken via NPO Start.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant