“De verbouwing van apotheek De Brug is na iets meer dan vijf weken geheel afgerond. De indeling is verbeterd en de centrale robot is vervangen. Hiermee is apotheek De Brug klaar voor de toekomst”, schrijven medewerkers van de apotheek op de website. De apotheek kreeg een moderne robot en twee extra balies. Aanstaande zaterdag wordt de apotheek feestelijk geopend.

Vernieuwd

“In de apotheek zijn twee extra balies aangebracht en alle balies zijn in een mooie komvorm uitgelijnd. Dit oogt zeer ruimtelijk en rustig en vergroot het privacygevoel. Vanzelfsprekend zijn alle balies goed gescheiden door geluiddempende wanden. Zo kan ongestoord een goed baliegesprek tussen de cliënt en medewerker plaatsvinden. De grootste vernieuwing echter zit ‘onder de motorkap’. Onze oude robot is geheel vervangen door een nieuwe, zeer moderne, robot die het ons mogelijk maakt om een zeer ruime voorraad aan te houden en die de geneesmiddelen, voorzien van een afleveretiket met heldere informatie, direct achter de balie aflevert”.

Feest

De medewerkers van apotheek De Brug hopen u op 10 november van 14.00 tot 16.00 uur te kunnen ontvangen in onze apotheek voor een feestelijke (her)opening. U kunt dan een kijkje nemen achter de balie. “Wij leggen u graag uit hoe de apotheek op een veilige wijze werkt en hoe wij ervoor zorgen dat u uw geneesmiddelen veilig kunt innemen”, schrijft Zorggroep Almere.

Foto

Bron: Apotheek De Brug van Zorggroep Almere in het Flevoziekenhuis.

Comments are closed.