Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar de meest recente (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoek je een betaalde baan? Bekijk hieronder een overzicht met enkele vacatures. Meer vrijwilligersvacatures vind je overigens in de VMCA Vacaturebank. De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers.

Kinderactiviteiten

De kinderactiviteiten vinden plaats in en rondom buurtontmoetingscentrum De Wieken in de Molenbuurt. In De Wieken werken 42 vrijwilligers samen om het buurtontmoetingscentrum een plek te laten zijn waar diverse doelgroepen van alles kunnen doen en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Lees meer >

Accordeonist(e) gezocht bij Koor Poldertranen

“Wij zijn een koor met ca 50 leden, vooral met smartlappen, maar ook wat moderner Nederlands. Van de mooie Westertoren tot aan Mag ik dan bij jou.
We zingen onder enthousiaste en kundige leiding van Jorge Verkroost en zoeken naast onze basgitarist en accordeoniste nog een accordeonist(e)”, schrijft het koor in de vacature.

Meer lees je hier >

Stichting Diornyschya Belfor zoekt vrijwilligers

Stichting Diornyschya Belfor onderscheidt zich van andere stichtingen door middel van het subsidiëren van zwemlessen voor Almeerse kinderen van ouders die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben dat onder het sociaal minimum ligt.

Wil je mee helpen? Lees dan de hele vacature >

Betaalde banen

Hieronder een aantal vacatures van betaalde banen op Twitter.

Comments are closed.