Vandaag bij 1Almere 1Minuut aandacht voor het halloweenfeest van Almeerse Handen Ineen. Mayana Staas is de oprichtster van de Stichting Almeerse Handen Ineen. “In 2013 ben ik begonnen als weggeefgroep op Facebook daar ik in aanraking kwam met mensen die te kort kwamen in hun levensonderhoud. Ik begon met een groep vrienden om mij heen om noodpakketten in te kopen en aan te bieden. De aanvraag hierin werd zo hoog dat bij mij het idee kwam om artikelen te gaan ruilen voor levensmiddelen. Doordat het aantal leden bleef groeien zijn we een stichting begonnen om zo met vrijwilligers te werken en op meerdere plekken in Almere artikelen en levensmiddelen aan te kunnen bieden via ophaalpunten”, vertelt Staas op de website van de stichting.

De stichting organiseert allerlei evenementen door het jaar heen. Eén van de evenementen is het halloweenfeest. Acteurs gaan de straat op en het bos in. Vandaag deel 1 van de reportage over het halloweenfeest.

Prijsvraag

Doe mee met de prijsvraag. Meer daarover zie je in de vorige aflevering. Hieronder vind je het formulier.

[caldera_form id=”CF5bdc0a03c5ce0″]

Headlines

Uiteraard ook in deze aflevering van 1Almere 1Minuut aandacht voor het actuele Almeerse nieuws.

Woensdag

Aanstaande woensdag zie je deel twee van de reportage over Stichting Almeerse Handen Ineen en het halloweenfeest in het Vliegerpark van Almere Haven.

Comments are closed.