57

Deze week: Horror in het bos

Deze week gaan de verslaggevers van 1Almere 1Minuut het donkere Almeerse bos in. Samen met vrijwilligers van Stichting Almeerse Handen Ineen wordt er nog één keer gegriezeld, ook al is Halloween alweer een paar dagen terug. Eén keer per jaar organiseert de stichting een halloweenfeest in het bos van Almere Haven.

Komende week is er ook uitgebreid aandacht voor het Almeerse nieuws, zowel in tekst als in beeld.

Podcast

Zowel morgen als komende week kun je luisteren naar een nieuwe 1Almere-podcast.

Morgen hoor je een gesprek tussen Klaas Vos en Cisca Dresselhuys. Cisca Dresselhuys wordt op 21 april 1943 geboren in Leeuwarden. Na haar eindexamen ging zij aan de slag als journalist bij dagblad Trouw. Tegenwoordig is Cisca lid van de adviesraad van Villamedia. Ze is blijven schrijven en doet dat voor bladen als Nouveau en Argus, een tweewekelijks periodiek, dat in maart 2017 voor het eerst uitkomt. Het brengt nieuwsachtergronden en opiniestukken en verschijnt uitsluitend op papier.

Volgende week zondag vertelt Daan Molenaar je alles over Nieuw Zeeland en Polynesië.

In beide podcast is er uiteraard ook aandacht voor het actuele Almeerse nieuws.

Dit vind je misschien ook interessant