52

1Minuut: Speelgoed, Apollo 13 en Stichting AAP

Vandaag een korte aflevering van 1Almere 1Minuut. Je ziet in één minuut de headlines van het Almeerse nieuws. In de headlines gaat het over het recyclen van speelgoed tijdens de Sinterklaastijd. Ook zijn er kaarten te winnen voor twee films bij het Space Waste Lab. Verder is er aandacht voor het overlijden van één van de oudste apen bij Stichting AAP.

Meer uitgebreid nieuws lees je in het nieuwsoverzicht op deze website.

Podcast

Aanstaande zondag kun je luisteren naar de 1Almere-podcast. Je hoort dan een gesprek tussen Klaas Vos en Cisca Dresselhuys.

Cisca Dresselhuys wordt op 21 april 1943 geboren in Leeuwarden. Na haar eindexamen ging zij aan de slag als journalist bij dagblad Trouw. Tegenwoordig is Cisca lid van de adviesraad van Villamedia. Ze is blijven schrijven en doet dat voor bladen als Nouveau en Argus, een tweewekelijks periodiek, dat in maart 2017 voor het eerst uitkomt. Het brengt nieuwsachtergronden en opiniestukken en verschijnt uitsluitend op papier.

In deze podcast is er uiteraard ook aandacht voor het actuele Almeerse nieuws.

Dit vind je misschien ook interessant