Vandaag in ‘De drie van Almere’ drie stellingen over onderwerpen die spelen in de stad. Wat is jouw mening over media, hoogspanningsmasten in de stad en de extra kosten voor de Floriade?

Media in Almere

Op 1Almere zijn er dagelijks artikelen te lezen over de meest actuele gebeurtenissen in de stad. Daarnaast zie je video’s en podcasts over uiteenlopende activiteiten en evenementen. Maar wat vinden Almeerders het prettigst om naar te kijken of te luisteren? Kortom, lezen Almeerders liever over wat er gebeurt in de stad? Of kan een podcast ook heel interessant zijn?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Lees hier het hele artikel >

Floriade

Dat de Floriade zo’n 7 miljoen euro extra gaat kosten, weten we. Maar ook de Nederlandse overheid wil nu investeren in de Floriade. Vandaag werd bekend dat de overheid er 2,5 miljoen euro in wil steken. Is het weggegooid geld of niet?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Hoogspanning

Onlangs kon je op 1almere.nl al een artikel lezen over het verhogen van de capaciteit op het hoogspanningsnet. Bewoners in onder meer Tussen de Vaarten maken zich daarover zorgen. TenneT, de beheerder van het hoogspanningsnet in Nederland, gaat de capaciteit verhogen. Daardoor is het mogelijk dat er meer stroom door de kabels loopt. Dit is nodig vanwege duurzame energie.

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Comments are closed.