53

Ondertussen in Almere: Storing stadsverwarming, muziek op het station en meer

In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in de stad.

Storing stadsverwarming

NUON meldt dat er een storing is in de stadsverwarming. Voornamelijk bewoners in de Parkwijk en in de buurt van de Danswijk kunnen last hebben van de storing. Er is geen warm kraanwater en ook geen ruimteverwarming. Naar verwachting duurt de storing nog tot 15.00 uur vanmiddag.

Blauwe zone

Uit de Filmwijk is er beter nieuws. Daar zijn bewoners blij met de aanleg van een nieuwe blauwe zone. De gemeente heeft besloten om de blauwe zone bij de Cinemadreef uit te breiden. Dit naar aanleiding van een petitie door bewoners.

Almere Duin krijgt vorm

Een nieuw gedeelte van Almere krijgt binnen een jaar meer vorm. Vandaag wordt er bijvoorbeeld begonnen met de bouw van een kantoorpand voor i4IP en Voicework. “Eind 2019 zullen wij verhuizen naar een gloednieuw onderkomen in Almere Duin”, schrijft het bedrijf op Twitter.
Na deze paal zullen er vast nog meer palen en gebouwen volgen in dit nieuwe gedeelte van de stad bij Almere Poort.

https://twitter.com/i4IP/status/1057555064695517184

Muziek op station Almere Centrum

Marlous genoot vanochtend van de muziek op station Almere Centrum. Daar staat sinds een paar maanden een piano waarop zo nu en dan door reizigers gespeeld wordt. De reiziger in het filmpje besloot het even wat gezelliger te maken op het station. Marlous besloot er een filmpje van te maken voor Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant