Drie Almeerse bedrijven zijn genomineerd voor de prijs ‘Onderneming van het Jaar 2019’. Dat meldt de gemeente Almere. Het gaat om Outdoorpark SEC Survivals Almere, TSR Total Sound Reinforcement en Aliter Networks.

Prijs

“Dit jaar zal voor de eerste keer een verkiezing plaatsvinden die op 3 pijlers is gebaseerd. Het publiek, de vakjury en de aanwezige in de zaal tijdens de nieuwjaarsreceptie kunnen een stem uitbrengen. Wie van deze drie de Almeerse Onderneming van het jaar wordt, maakt wethouder Veeningen bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op dinsdag 2 januari 2019”, vertelt een woordvoerder van de gemeente.

5.000 euro

De winnaar van de prijs gaat niet met lege handen naar huis. Een cheque ter waarde van 5.000 euro wordt door de wethouder op 2 januari overhandigd aan de winnaar. Het geld moet besteed worden aan een maatschappelijk doel in de stad. De winnaar zal automatisch genomineerd worden voor de Flevopenning, de provinciale versie van Onderneming van het Jaar.

Stemmen

Wilt u meer informatie over de Almeerse Onderneming van het jaar of wilt u een stem uitbrengen? Dit kan via de website van de gemeente.

Onderneming van het jaar

De ‘Onderneming van het jaar Almere’ is de hoogste onderscheiding voor het lokale bedrijfsleven in Almere. De Almeerse bedrijven zijn geselecteerd door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven onder voorzitterschap van Maaike Veeningen, wethouder Ruimtelijke & Economische Ontwikkeling en Onderwijs & Arbeidsmarkt. De criteria die door de jury worden gehanteerd voor toekenning van de prijs zijn onder andere het zien en benutten van marktkansen, bedrijfsresultaten en betrokkenheid bij de stad. “De drie genomineerden bedrijven voldoen meer dan gemiddeld aan deze criteria”, aldus de gemeente.

Foto

Bron: Ben Bender (Wikipedia).

Comments are closed.