69

Hotel in Martinez-toren opent donderdag de deuren

Het hotel dat zich vestigt in de Martinez-toren naast station Almere Centrum opent vanaf donderdag de deuren. Best Western Hotel gaat van start, ook al zijn de werkzaamheden nog niet afgerond.

Gasten

Volgens manager Ramon van Dijk zal er van overlast geen sprake zijn. “Er wordt nog hard gewerkt aan diverse verdiepingen en kamers. De gasten verblijven uiteraard op de verdiepingen die al af zijn”, aldus de manager.

December

Op 1 december hoopt het hotel het volledige complex af te hebben. Het hotel telt dan 14 verdiepingen. “Het gebouw heeft eigenlijk 18 verdiepingen, maar 4 verdiepingen worden niet gebruikt door Best Western Hotel”. In totaal heeft het hotel 222 hotelkamers en 143 short stay-appartementen voor gasten die meer dan vijf nachten blijven slapen.

Opening

De officiële opening van het hotel vindt in januari plaats. Dan opent ook restaurant Loetje, op de begane grond, haar deuren.

Martinez

De Martinez-toren is oorspronkelijk gebouwd als kantoortoren. De toren staat sinds de aflevering leeg. De toren kwam bij 1Almere dit jaar nog in het nieuws, vanwege ‘Roofers’ op het dak. Roofen is een hobby waarbij ‘Roofers’ illegaal hoge gebouwen beklimmen.

Dit vind je misschien ook interessant